Google Maps - Google Chrome_2013-09-08_16-34-18

Ohjaaja kuoli pienkoneen syöksyttyä maahan iltapäivällä Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla. Poliisin mukaan turmassa kuoli koneessa yksin ollut noin 60-vuotias mies.

Kentältä hieman aiemmin lähtenyt kone putosi noin kello 13.20 pellolle Aittokyläntien varteen. Turman nähnyt silminnäkijä kertoi poliisille, että matalalla lentänyt kone kääntyi yllättäen syöksyyn ja osui maahan nokka edellä.

Törmäyksessä tuleen syttynyt putkirunkoinen ja kangaspeitteinen lentokone paloi pahoin. Jäljelle jäi vain runkokehikko. Ohjaaja kuoli heti. Kone oli ilmeisesti lähtenyt lennolle Haapaveden pieneltä lentopaikalta.

Turmaa tutkii onnettomuustutkintakeskus.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.