800px-Valtioneuvoston_linna_2

Valtioneuvoston kanslia on saanut käyttöönsä filosofi Pekka Himasen tulevaisuusselvityksen käsikirjoituksen. Himasen käsikirjoitusta hyödynnetään hallituksen omassa tulevaisuusselonteossa, joka on tekeillä.

–Meillä on ollut jo hänen (Himasen) käsikirjoituksensa käytettävissä, ja sen perusteella on rakennettu siltoja hänen hankkeestaan tulevaisuusselontekoon, kertoo pääsihteeri Pekka Lindroos valtioneuvoston kansliasta.

Lindroosin mukaan Himasen selvitys ja hallituksen oma tulevaisuusselonteko aiotaan molemmat julkaista loka-marraskuussa.

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka arvioi perjantaina, että noin 700.000 euron tutkimus olisi ollut perusteltua kilpailuttaa. Kilpailuttamatta jättäminen olisi pitänyt vähintäänkin perustella paremmin. Hänen mukaansa hyvä hallinto ei toteutunut asiassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.