Julkisuudessa on esiintynyt epätarkkoja tietoja tulevaisuusselontekoon ja sen valmisteluun liittyvien asiakirjojen valmistumisesta.

Professori Pekka Himasen ja professori Manuel Castellsin johtama kansainvälinen tutkijaryhmä viimeistelee parhaillaan tutkimustaan. Tutkimusryhmän tutkimuskäsikirjoitus ei vielä ole valmistunut. Hankkeen ohjausryhmä kommentoi lokakuun aikana tutkimusryhmän havaintoja, jonka jälkeen tutkimusryhmä viimeistelee tutkimusraportin.

Tutkimusryhmän työn tulokset on tarkoitus julkaista syksyn aikana valtioneuvoston kanslian julkaisusarjassa ja erillisessä tilaisuudessa.

Tutkimusryhmän näkemyksiä ja havaintoja on voitu hyödyntää tulevaisuusselonteon valmistelussa. Hallituksen tulevaisuusselonteko kestävästä kasvusta ja hyvinvoinnista valmistuu syysistuntokauden aikana.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.