Anneli Auerin vanhin lapsi oli kuultavana oikeudessa suljetuin ovin. Oikeus on aiemmin käsitellyt lasten kertomuksia Ulvilan murhaoikeudenkäynnissä vain videotaltioinnein. Lapsi saatettiin oikeussaliin takaoven kautta. Häntä kuultiin aamupäivällä puolisen tuntia.

Nyt oikeus katselee videotaltiointeja, joissa vanhin lapsi kertoo muun muassa poliiseille ja psykoterapeutille nähneensä ulkopuolisen tunkeutujan poistumisen talosta. Lasta puhutettiin ensi kerran puoli vuorokautta henkirikoksen jälkeen.

Ulvilan murhan entinen tutkinnanjohtaja Juha Joutsenlahti kertoi Satakunnan käräjäoikeudessa soittaneensa kymmeniä puheluja Anneli Auerille tämän ollessa vielä asianomistajan ja todistajan asemassa. Puhelut liittyivät esimerkiksi asunnosta löytyneiden takkapuiden alkuperän selvittämiseen. Yhdestä klapista löytyi ulkopuolista dna:ta, joka on osittain peräisin poliisilaboratoriosta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.