Vaasan Runsorissa Futuran alueella 3.9.2013 tapahtunut pommiuhkaus on selvitetty.

Tapauksessa on Runsorissa sijaitsevaan yhtiöön tullut kirje, jossa on kerrottu, että Futuran parkkialueella räjähtää lounasaikaan. Kyseinen viesti aiheutti hälytyksen alueen firmoissa ja poliisi selvitti asiaa paikalla. Tuolloin todettiin, ettei räjähteitä alueella ollut.

Poliisi on selvittänyt kirjeen lähettäjän ja hänet on kuulusteltu asiaan. Henkilö on kertonut lähettäneensä kyseisen kirjeen. Henkilöllä ei ole ollut hallussaan tai saatavilla räjähdemateriaalia, eikä hänelle ole ollut tarkoitusta sellaista hankkia.

Henkilön toiminnan motiivi ei ole selkeästi selvinnyt kuulusteluissa. Kirjeen uhkausta ei selvitetyn mukaan ole erikseen tarkoitettu kehenkään alueella työskentelevään henkilöön tai alueen yrityksiin.

Aiemmin aiheesta: 

Pohjanmaan poliisilaitos: Pommiuhkaus Vaasassa

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.