Kokoomus_Ruiskukka_RGB

Kokoomuksen nuoret vaikuttajat Lasse Männistö ja Wille Rydman väittelivät lojaalisuudesta rankalla tavalla maanantaina Facebookissa.

Kansanedustaja Lasse Männistön (kok.) blogikirjoitus “Politiikassa ei pärjää yksin” julkaistiin Verkkouutisissa sunnuntaina. Maanantaina Männistö jakoi Facebookissa MTV:n toimittajan blogikirjoituksen, jossa tämä kertoi kokoomusnuorten Susanna Kosken haastattelustaan viikko sitten.

Näillä toimillaan Männistö kimpaannutti kokoomusnuorten entisen puheenjohtajanWille Rydmanin.

b9ff89a22fc9935bad22825f9f688c163ae5d88be4ed57493d2828e331c78607

Kuvakaappaus Facebook-sivuilta

“Tuliko nyt hyvä olo, kun tällaista lokatekstiä puoluetoveristasi sosiaalisessa mediassa jaat. Puolueen sisällä on erilaisia näkemyksiä ja hyvä niin, mutta oman puolueen väkeä lokaavien tekstien jakaminen on yksinkertaisesti rumaa. Ja sinulta odottaisin kyllä vähän enemmän”, Wille Rydman kirjoitti Männistölle Facebookissa.

Rydmania tukevat käyttivät keskustelussa Männistöstä jopa termiä “Loka-Lasse”.

Lasse Männistö vastasi, että “ehkä tässä ei kannata minua syyttää ensimmäisenä loan heittämisestä. …Ja siis vilpittömästi olen itse ollut ennen muuta hyvin yllättynyt. Se käsitys, joka minulla on ollut kokoomusnuorten puheenjohtajasta esimerkiksi vaalikonevastausten perusteella on joko ollut väärä tai sitten hän on joutunut puolustamaan ohjelmaa, jota ei voi henkilökohtaisesti allekirjoittaa. Jos jälkimmäinen pitää paikkansa, olisi ollut minusta fiksua sanoa tämä ääneen.”

Rydman totesi seuraavaksi tukeneensa Männistöä Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajaksi “koska pidin sinua reilun joukkuepelin pelaajana. Nyt meni se arvio uusiksi. Toivottavasti tajuat tehneesi virheen, ja korjaat sen, kuten itse muilta vaadit. Oikeasti Lasse: häpeä. Ymmärrä hävetä. Tämä oli sinulta täydellinen rimanalitus.”

Lasse Männistö kysyi vastakommentissaan Rydmanilta “ihan oikeasti, oletko sitä mieltä, että viime viikkoina kokoomusnuorten toiminta on ollut tiimipelaamista? Minä olen sitä mieltä, ettei. …Sinällään itse ohjelmassa (kokoomusnuorten tavoiteohjelmassa) on monta, itse asiassa ylivoimainen valtaosa, asioita, jotka voin hyvillä mielin allekirjoittaa. Kuitenkin ne käsittämättömät ovat niitä, jotka luonnollisesti julkisuudessa ovat nousseet esiin. Eikä niitä voi puolustaa kokoomuslaisina ehdotuksina.”

Rydman kehotti Männistöä pyytämään Susanna Koskelta anteeksi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.