136.normal

Kristina Ljungqvist

Perussuomalaisten Helsingin piirin piirisihteeri Kristina Ljungqvist kritisoi kovin sanoin puolueen johtoa. Hänen mukaansa puoluejohto ja puoluehallitus ovat kohdelleet Helsingin piirin jäseniä toisen luokan kansalaisina ja vaikeuttaneet piirin toimintaa monin tavoin.

–Esimerkiksi tilinkäyttöoikeudet junailtiin meiltä oikeudettomasti pois. Ei puolueella ole oikeutta sulkea itsenäisen yhdistyksen tilejä. Joko johto ei ymmärrä, että yhdistyslakia ja sääntöjä pitää noudattaa tai sitten se ei välitä niistä, Ljungqvist sanoo.

Ljungqvist ilmoitti maanantaina eroavansa puolueesta ja kaikista sen yhdistyksistä eli Perussuomalaisten Helsingin piiristä, Helsingin itärannikon perussuomalaisista ja Perussuomalaiset naiset ry:stä.

Perussuomalaisten puoluehallituksessa ei ole yhtään helsinkiläistä jäsentä.

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo ei maanantaina kommentoinut Ljungqvistin kritiikkiä.

–En osaa ottaa kantaa hänen kommentteihinsa, koska en ole hänen kanssaan asiasta jutellut.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.