esteeton__pohjoinen_sisaa.esteeton__pohjoinen_sisaa.bb4dedfd-a5d5-4322-811e-62a01d52d7ed-main_image

Esteetön pohjoinen sisäänkäynti

Kesän 2013 remontillaan Messukeskus avasi aulatiloihin ja Galleriaansa uusia esteettömiä kulkureittejä, nosti palvelutasoaan sekä paransi opasteita ja valaistusta.

Liikuntaesteisiä vieraita palvelee Messukeskuksen eteläisessä sisääntuloaulassa uusi tilava hissi. Hissi vie näyttelytiloihin sekä Galleriaan, jossa sijaitsevat palvelupisteet, muun muassa Messukeskuksen ravintolamaailma ja uusi Stop&Shop-messukauppa. Liikkumista katutasolta Galleriaan helpottavat myös uudet liukuportaat.

uudet_liukuportaat_messuk.uudet_liukuportaat_messuk.ccf1755a-10a5-41ed-9cea-d02ecd6d5455

Uudet liukuportaat Messukeskuksessa

Pysäköintitalon puoleinen pohjoinen sisäänkäynti uusittiin kesän aikana kokonaan. Pysäköintitalosta saapuvia liikkumisesteisiä vieraita palvelee esteetön, katoksen suojaama reitti Messukeskukseen. Sisäänkäynti varustettiin automaattiovin, ja sisäänkäynnin tuntumaan rakennettiin uusi inva-wc.

Messukeskus on varannut pysäköintitaloonsa erillisiä invaliditunnuksin merkittyjä pysäköintipaikkoja. Pysäköinti invaliditunnuksilla on Messukeskuksessa maksutonta.

Uusi opastejärjestelmä ja tehokasta valoa

Messukeskus uusi kesän aikana myös opastejärjestelmänsä. Kiinteitä opasteita selkeytettiin ja opasteet saivat uuden, voimakkaasti kontrastisen musta-valkoisen värimaailman.

messukeskuksen_uusi_opast.messukeskuksen_uusi_opast.d3706b6b-c41c-4559-8666-180f7fa70026

Messukeskuksen uusi opastemaailma

Uusittu Galleria tulvii valoa. Remontoitujen ravintolapisteiden valaistus toteutettiin energiaa säästävällä led-teknologialla, valopisteiden määrää lisättiin huomattavasti ja valonlähteet tuotiin lähelle Gallerian palveluista nauttivia ihmisiä.

Kaikkiin kerroksiin, halleihin, kokoustiloihin ja palvelupisteisiin pääsee esteettä. Messukeskus kehittää tilojensa ja palvelujensa saavutettavuutta jatkuvasti paremmaksi. Syksyn kuluessa Messukeskus julkaisee myös uuden tilojaan ja palvelujaan esittelevän esteettömyyskartan.

Messukeskus edistää suomalaista hyvinvointia mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat viidenneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Messukeskuksen tapahtumiin osallistui viime vuonna 10 000 näytteilleasettajaa ja 1,1 miljoonaa kävijää.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.