Espoon olari planeetanpolku - Google Maps - Google Chrome_2013-09-19_14-05-20

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikkö tutkii tapausta, jossa mukaan nuori nainen olisi joutunut vakavan seksuaalirikoksen uhriksi 15.9.2013 Espoon Olarissa. Poliisille ilmoitetun mukaan rikos olisi tapahtunut noin klo 14 – 15 välisenä aikana. Tapahtuma-alueeksi on ilmoitettu Planeetanpolun puistoalue.

Alueelle oli jaettu jonkun toimesta tiedotteita, joissa oli kerrottu tapahtumasta ja pyydetty ilmoittamaan asiaan liittyvistä havainnoista poliisille. Tiedotteiden pohjalta alueen asukkaat ovat ottaneet poliisiin yhteyttä, ilmaisten huolensa alueen turvallisuudesta. Tämänhetkisten tietojen pohjalta ei voida tehdä sitä johtopäätöstä, että Olarin alueen yleisessä turvallisuustilanteessa olisi tapahtunut sellaisia muutoksia, jotka antaisivat perusteen erityiseen huoleen.  Toistaiseksi itse tapahtumasta ei ole saatettu poliisin tietoon sellaisia tietoja, joilla olisi ollut olennaisesti merkitystä tutkinnan edistymiseen.

Tapahtuman esitutkinta jatkuu ja väkivaltarikosyksikkö ottaa vastaan kansalaisilta tietoja poikkeuksellisista tapahtumista tai havainnoista mainitulla ajanjaksolla ja tapahtuma-alueella. Tiedot voi ilmoittaa väkivaltarikosyksikön päivystysnumeroon 071 8738 330 tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.