Merja_Kyllonen_kasvot

Liikenneministeri Merja Kyllönen

Liikenneministeri Merja Kyllönen vierailee Kanadassa ja Yhdysvalloissa 22.–28. syyskuuta.
Vierailun aikana Kyllönen keskustelee Kanadan liikenneministeri Lisa Raittin sekä Yhdysvaltain liikenneministeri Anthony Foxxin kanssa.

Keskusteluiden aiheina ovat tulevaisuuden liikennepalvelut ja niiden rahoitus, älykkään liikenteen tulevaisuus sekä liikenteen päästöjen vähentäminen. Lisäksi keskusteluissa vaihdetaan näkemyksiä maiden liikennepolitiikan haasteista.

Kanadassa ministeri Kyllönen puhuu Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön ICAO:n yleiskokouksessa Montrealissa sekä käy kahdenkeskiset neuvottelut ICAO:n neuvoston puheenjohtajan Robert Gonzalesin ja pääsihteerin Raymond Benjaminin kanssa.

Washingtonissa ministeri Kyllönen vierailee senaatissa, jossa hän tapaa kuljetusten alakomitean edustajia sekä osallistuu kansainväliseen seminaariin, jossa käsitellään arktisten alueiden kasvavan liikenteen haasteita.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.