Ruohonleikkuri

Mieshenkilö murtautui 22.-23.9.2013 välisenä yönä Parikkalan Tarnalan kylässä kesäasuntoon, josta anasti erinäistä irtainta omaisuutta. Mies pakkasi anastamansa omaisuuden päältä ajettavan ruohonleikkurin kyytiin ja huristeli ruohonleikkurilla yön pimeydessä noin 10 kilometrin matkan Kesälahden Rajavaaraan.

Polttoaineen loputtua mies murtautui Rajavaarassa kesäasuntoon, josta anasti runsaasti erinäistä irtainta omaisuutta. Mies anasti käyttöönsä puutarhatraktorin, sekä peräkärrin, joihin pakkasi anastamansa omaisuuden. Mies anasti mm. mustikat pakkasesta. Mies jatkoi matkaansa mainitulla yhdistelmällä, mutta väsyi siinä määrin, että nukahti yhdistelmänsä päälle tien varteen.

Ohikulkijat ilmoittivat asiasta poliisille ja paikalle saapunut poliisipartio otti nukkumasta tavatun varkaan kiinni.  Mies myönsi kuulustelussa tekonsa. Anastettu omaisuus saatiin likipitäen takaisin, pois lukien miehen syömät mustikat.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.