Eestiluoto - Google Maps - Google Chrome_2013-09-23_19-52-12

Rajavartiolaitoksen meripelastuslohkokeskus Helsinki sai meripelastuskeskus Tallinnasta tiedon Virolaisista veneilijöistä joilla oli koneongelmia Helsingin eteläpuoleisella merialueella noin kello 20.00.

Molempien meripelastuksen johtokeskusten, sekä Keravan hätäkeskuksen selvittelyjen sekä puhelinpaikannusten perusteella etsinnät keskitettiin Itä-Helsingin edustalla sijaitsevan Eestiluodon ympäristöön. Etsinnöissä löydettiin pieni avovene ajelehtimassa avoimella merellä aaltojen armoilla.

Sääolosuhteet alueella olivat aallokon vuoksi huonot. Veneessä olleet neljä henkilöä pelastettiin Rajavartiolaitoksen partioveneeseen. Etsintöihin osallistui lisäksi rajavartiolaitoksen meripelastushelikopteri, vartiolaiva Merikarhu sekä apuvene.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.