pe309867

IKEA pyytää asiakkaitaan huomioimaan, että IKEA-tavaratalojen herkkutoreilla myynnissä olleiden PAJ RABARBER -raparperipiirakoiden pakkauksen suomenkielisestä tuoteselosteesta puuttuu maininta kananmunajauheesta.

Kananmuna on allergeeni, joten kananmunalle allergisten ei tule nauttia tuotetta.

Halutessaan tuotteen voi palauttaa täyttä hyvitystä vastaan.

Puutteellinen ainesosaluettelo koskee vain suomenkielistä tuoteselostetta. Muunkielisissä selosteissa kananmunajauhe on mainittu. Puutteellisen suomenkielisen tuoteselosteen sisältävää pakkausversiota on myyty Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Itävallassa, Venäjällä, Puolassa, Unkarissa, Slovakiassa, Romaniassa, Tsekissä, Liettuassa, Thaimaassa ja Singaporessa.

IKEA pahoittelee tapahtunutta.

Lisätietoja IKEA-asiakaspalvelusta, puh. (09) 3482 9400.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.