kadonnut

62 vuotias nurmijärveläinen Seppo Karjalainen katosi 25.9.2013 n. klo 01.30.  Karjalainen oli lähtenyt Helsingistä Nurmijärven Klaukkalaan, minne hän saapunut n. 01.30.  Tämän jälkeen Karjalaisesta ei ole havaintoja.

Karjalainen on 185 cm pitkä, paino on n. 90 kg, ruumiinrakenne normaali, hieman vatsakas.   Karjalaisella on harmahtavat kiharat hiukset ja silmälaist.  Ylesiolemukseltaan Karjalainen on siisti.  Karjalaisen liikkeistä jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa virka-aikana Nurmijärven poliisiasemalle p. 0400-851982.  Puhelimeen vastataan myös viikonloppuna 8-16 välisenä aikana.  Muulloin tiedot hätäkeskukseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.