Sauli Niinistö - Google Chrome_2013-09-29_21-55-53

Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Linnan juhlien remonttia Facebook-sivuillaan.

Näin tasavallan presidentti avautuu Facebookissa:

“Viikonloppua väritti vavisuttava uutinen: Linnan juhlat pilalla! Ei frakkeja, tanssia eikä edes boolia; kaikki nuo suomalaisuuden symbolit ne aikovat kadottaa! Totuus on kyllä vielä karumpi. Ei ole Linnan juhlia ollenkaan. Itsenäisyyspäivää kyllä kunnioitetaan ja juhlitaan kautta maan ja myös Tampere-talossa. Voi kyllä olla, että nyt tulee vähän enemmän sisältöä ja vähän vähemmän pintaa, mutta vaihteeksi se voi virkistääkin. SN!”

Perjantaina presidentin kanslia kertoi, että tämän vuoden juhlat Tampere-talossa muuttaa juhlaperinnettä vuodeksi. Tampereella ei tanssita, vaan kuunnellaan konsertti ja pukukoodina ei ole enää frakki ja iltapuku, vaan tumma puku riittää ja lyhyet hameet.

Juhlat pidetään tänä vuonna Tampereella, koska Presidentinlinna on remontissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.