veikkausvanha

Lotto on kuulunut suomalaisten arkeen yli 40 vuoden ajan. Kuva: Veikkaus Oy

Yleisradio näytti sunnuntai lottoarvonnan viimeistä kertaa, jolloin potti oli 1 400 000 euroa. Sen jakoivat keskenään kaksi oikean rivin veikannutta voittajaa.

Loton, Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvonnat siirtyvät ensi viikolla MTV3:lle. Lottolähetyksiä on voinut katsoa Ylen kanavilta yli 42 vuoden ajan.

Veikkaus joutui siirtämään lähetykset MTV3:lle, koska Viestintävirasto katsoi keväällä, että Yle oli rikkonut sponsoroitujen ohjelmien tuottamisen kieltoa Veikkaus-yhteistyössä.

Vuosittain lähetetään melkein 700 arvontalähetystä. MTV Media tuottaa kaikki arvonnat.

Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään vastedes Kymmenen uutisten ja Tulosruudun välissä. Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään vastedes Kymmenen uutisten ja Tulosruudun välissä.

Eurojackpotin ja Perjantai-Jokerin lähetysaika on 00.35. Lottoarvonnan siirtyminen nykyistä myöhemmäksi pidentää myös peliaikaa noin iltakymmeneen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.