fiesta1

Poliisi etsii vuonna 1954- syntynyttä Teuvalla asuvaa Tarja Ketolaa. Ketolan katoamisesta tehtiin ilmoitus poliisille lauantaina 28.9.2013. Ketolan omistama Ford Fiesta- mallinen henkilöauto on löydetty Kauhajoelta Nummikankaantien varrelta. Autossa sisällä on ollut marjanpoimintaan liittyvää välineistöä.

Poliisi suorittaa edelleen auton löytöpaikan läheisyydessä kadonneen henkilön etsintää VAPEPA:n avustuksella.

Poliisi pyytää ilmoittamaan Kauhajoen tutkintaryhmän puhelimeen nro. 071-8748300 mahdolliset tiedot Tarja Ketolan olinpaikasta tai hänen viime aikaisista liikkeistään. Poliisi on kiinnostunut myös mahdollisista Ketolan autoon liittyvistä havainnoista.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.