Poliisi on saanut useita vihjeitä Teuvalta kateissa olevan Tarja Ketolan sinisestä Ford Fiestasta. Ketolan autosta on tehty useita eri havaintoja eri päivinä Kauhajoelta Nummikankaantien varrelta jo 23.9 – 27.9.2013 kuluneen viikon aikana.

Poliisin päivän aikana suorittamissa selvittelyissä on käynyt lisäksi ilmi, että Ketola ei ole myöskään ilmaantunut työpaikalleen viime viikon aikana. Viimeiset varmat havainnot Tarja Ketolasta on tehty hänen kotiosoitteestaan Teuvalta 21.9 – 22.9.2013 välisenä viikonloppuna, jolloin hän on ollut liikkeellä omistamallaan Ford Fiestalla.

Poliisi jatkaa kadonneen etsintää auton löytöpaikan läheisyydessä huomenna tiistaina Vapepan avustuksella ns. tutkinnallisena etsintänä laajentaen etsintäaluetta. Etsintöjen jatkamisesta tehdään päätöksiä tutkinnassa saatavien lisätietojen sekä tiistaina suoritettavien etsintöjen perusteella.

Lue myös: Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos: Kauhajoella etsitään kadonnutta marjastajaa

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.