Nurmijärven Klaukkalassa keskiikkona 25.9.2013 aamuyöllä kadonnut 62 vuotias Seppo Juhani Karjalainen löytyi sunnuntaina 29.9.2013 iltapäivällä Klaukkalan vedenpudistamon läheltä maastosta kuolleena.  Kadonneen etsintään osallistui 26-29.9.2013 välisenä  aikana vappahetoisen pelastuspalvelun toimijoita, Rajavartiolaitoksen helikopteri ja useita koirapartioita.  Vainajan löysi läheisen karjatilan työntekijä tullessaan tarkistamaan karjaa.  Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta ja poliisi jatkaa asian tutkintaa normaalina kuolemansyyn tutkintana. Poliisi kiittää etsintään osallistuneita ja poliisille kadonneen liikkeistä vihjeitä antaneita.

Aiemmin aiheesta: 62 vuotias nurmijärveläinen Seppo Karjalainen kadoksissa Nurmijärvellä

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.