554874_512581675480828_1111768253_n

Kuva: Puolustusvoimat

Parlamentaarinen selvitystyöryhmä, jonka tehtävänä on pohtia Suomen puolustuksen pitkän aikavälin haasteita, kokoontui eduskunnassa tänään ensimmäisen kerran puheenjohtajansa kansanedustaja Ilkka Kanervan johdolla. Aloitusseminaarissa kuultiin mm. puolustusministeri Carl Haglundin, puolustusministeriön kansliapäällikkö Arto Rädyn sekä puolustusvoimien komentaja kenraali Ari Puheloisen alustukset.

Selvitystyöryhmän tarkoitus on muodostaa näkemys, millä keinoin voidaan vastata maanpuolustuksen pitkän aikavälin haasteisiin, jotta puolustusjärjestelmän toimivuus varmistetaan vuoden 2015 jälkeisellä kaudella. Työ saataneen valmiiksi kesällä 2014.

Parlamentaarisen selvitysryhmän kansanedustajajäsenet ovat Ilkka Kanerva (kok., pj.), Esko Kurvinen (kok.), Johannes Koskinen (sd.), Tuula Väätäinen (sd.), Jussi Niinistö (ps.), Tom Packalén (ps.), Seppo Kääriäinen (kesk.), Eero Reijonen (kesk.), Annika Lapintie (vas.), Pekka Haavisto (vihr.), Thomas Blomqvist (r.) ja Sari Palm (kd.).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.