Reksaari, Rauma - Google Maps - Google Chrome_2013-10-04_21-30-00

Rauman saaristossa Reksaaren leirintäalueella tehtiin ilkivaltaa ja anastettiin omaisuutta sunnuntain 29.9. ja maanantain 30.9.2013 aikana. Kesäkahvilassa oli murrettu ovia ja anastettu työkaluja.  Pihalla oli tehty ilkivaltaa rikomalla mm. savustuspönttö ja varastossa ollut pienikokoinen kaivinkone oli ajettu laiturilta mereen.

29.9.-1.10.2013 aikana oli Hylkkarissa sijaitsevaan kesäasuntoon ja varastoon murtauduttu.  Varastosta  oli anastettu mm.  Honda merkkinen 5 hv perämoottori, Honda merkkinen aggregaatti,  stihl-merkkinen moottorisaha ja verkkoja.

Poliisi pyytää mahdollisista tekijöistä havaintoja.  Tiedot voi soittaa arkipäivisin Rauman palvelupäivystyksen numeroon 0718746100

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.