500euro_a

Puolenyön aikaan n.60 vuotias lahtelaismies tilasi itselleen taksin Lahden keskustasta ajattaen kotiinsa Mukkulaan.Maksun koittaessa havaittiin, ettei miehellä ollut senttiäkään rahaa eikä hänen tililtäkään löytynyt riittävästi katetta. Lopulta mies kaivoi taskustaan 500 euron setelin ja sanoi “rahaa kyllä löytyy.”

Koska taksilla ei ollut vaihtaa kyseistä seteliä mentiin paikalliseen ravitsemusliikkeeseen vaihtamaan seteli pienemmäksi. Henkilökunta havaitsi heti, että seteli olikin vain muistilappu, jonka toisella puolella oli 500 euron tunnus, mutta toisella puolella teksti “this is a fake.”

Päihtynyt matkustaja tuotiin selviämään loppuyöksi Lahden pääpoliisiasemalle. Miestä epäillään lievästä petoksesta. Samantapaisia maksutta-ajelua miehellä on tilillään useita viime vuosien aikana.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.