Jyrki-011

Pääministeri Jyrki Katainen (Kok.)

Pääministeri Jyrki Katainen tapaa Roomassa maanantaina 14. lokakuuta Italian pääministeri Enrico Lettan. Pääministerit keskustelevat lokakuun Eurooppa-neuvoston asialistalla olevista kasvua ja kilpailukykyä edistävistä toimista, työllisyydestä ja nuorisotyöttömyyden torjunnasta sekä digitaalisten sisämarkkinoiden edistämisestä. Keskustelussa käydään läpi myös euroalueen sopeutusohjelman etenemistä sekä Suomen ja Italian taloustilannetta ja rakenneuudistuksia.

Pääministeri Katainen pitää Roomassa puheen aiheesta reilu ja menestyvä Eurooppa Italian ulkopoliittisen instituutin järjestämässä tilaisuudessa. Pääministeri tapaa matkansa aikana myös Italian presidentti Giorgio Napolitanon sekä Italian entisen pääministerin, senaattori Mario Montin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.