Amfetamiini+paketti

 

Päijät-Hämeen poliisi takavarikoi 2.9.2013 Lahdessa Hämeenlinnantiellä noin 150 grammaa amfetamiinia. Tästä törkeästä huumausainerikoksesta oli esitutkinnan alkuvaiheessa kiinni 36 -vuotias lahtelainen nainen ja 35 -vuotias pirkanmaalainen mies. Päijät-Hämeen käräjäoikeuden päätöksellä kiinniotettu mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta 5.9.2013, mutta nainen vapautettiin.

Tästä amfetamiinipaketista tehtyjen tutkimusten perusteella tehtiin Lammille 14.9.2013 kotietsintä, jonka yhteydessä asunnosta takavarikoitiin yhteensä noin kilo amfetamiinia. Kotietsinnän yhteydessä otettiin kiinni 30 -vuotias nainen ja 40 -vuotias mies. Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangiksi pariskunnan 18.9.2013 todennäköisin syin epäiltynä törkeistä huumausainerikoksista.

Esitutkinta on valmistunut ja siirtyy nyt Salpausselän syyttäjän virastoon syyteharkintaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.