Vangittuna oleva 27-vuotias jokioislainen mies tunnusti tänään kuulustelussa henkirikoksen ja kertoi tapahtumasta tarkemmin. Hän kertoi menneensä uhrin kanssa kahdestaan sillalle. He lähtivät autolla miehen asunnolta ja päätyivät Matkuntiellä olevalle sillalle. Matkaa miehen asunnolta sillalle on n. 15 kilometriä.

Mies kertoi lyöneensä uhria kymmenkunta kertaa päähän kovalla työkalun varrella. Ketään muita ei tekoon liity. Epäillyllä ei ole muistikuvaa miten uhri joutui veteen. Tekovälinettä ei ole vielä löydetty. Syytä tekoon mies ei osannut kertoa. Hän kertoo ainoastaan hermostuneensa jostakin. Miehen humalatila oli oman kertomansa mukaan vahva.

Tekopaikka on Koijoen ylittävä Sarkolan silta Matkuntiellä. Tekoaika on kuuden ja seitsemän välillä aamulla, torstaina 3.10. Teon jälkeen epäilty ajoi kotiinsa.

Yön aikaisemmat tapahtumat ovat myös tutkinnassa selkiintyneet. Mies ja uhri ovat aikaisemmin illalla olleet samassa ravintolassa Forssassa. Nainen poistui ravintolasta yksin kolmen aikaan ja mies viimeisten joukossa neljän aikoihin.  Mies ja uhri ovat tavanneet myöhemmin yöllä puoli viiden aikoihin Forssan keskustassa. Tällöin miehen seurassa on ollut myös kaksi muuta miestä. Nainen nousi autoon, jossa miehet olivat. Nämä miehet eivät kuitenkaan ole mitenkään olleet mukana tässä teossa. He eivät ole olleet paikalla, kun uhri ja mies lähtivät miehen asunnolta sillalle. Mies ja uhri eivät tunteneet toisiaan hyvin.

Uhrilla oli runsaasti vammoja päässä ja myös muualla kehossa. Tässä vaiheessa ei vielä voida olla varmoja siitä, että oliko nainen kuollut ennen veteen joutumista. Se asia selviää oikeuslääketiellisissä tutkimuksissa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.