kunnialahjoittaja180

Tamro keskittää kaikki tukivaransa lastensairaalahankkeeseen seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Tavoitteena on lahjoittaa hankkeelle vähintään 100 000 euroa vuoteen 2017 mennessä.

”Tamro on jo lähes 120 vuoden ajan huolehtinut suomalaisten lääkehuollosta. Suomalaisten terveys ja hyvinvointi on meille kunnia-asia. Vastaamme siitä, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan suomalaisiin sairaaloihin ja apteekkeihin ja lopulta potilaiden käyttöön oikein säilytettynä ja kuljetettuna luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti.  Olemme innolla mukana rakentamassa uutta lastensairaalaa! Haastammekin kaikki tamrolaiset ja asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan talkoisiin”, sanoo Tamron markkinointi- ja viestintäjohtaja Terhi Kivinen.

Tamro ja Uusi Lastensairaala 2017 -tukiyhdistys pyrkivät myös yhdessä kehittämään uusia yritysyhteistyön muotoja, joita myös muut voivat ottaa vapaasti käyttöön. Hanke näkyy jatkossa monin eri tavoin Tamron sisäisessä ja asiakasviestinnässä. Tavoitteena on luoda yritysvastuun uusia elementtejä ja hyödyntää tehokkaasti myös digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia.

”On hienoa, että Tamro Oyj lähtee mukaan tukemaan uuden lastensairaalan rakentamista”, sanoo hankkeen varainkeruusta vastaava Tuula Colliander uuden lastensairaalan tukiyhdistyksestä. ”Meille on myös tärkeää, että saamme sparrauskumppaneita varainhankintaan. Toivotamme tervetulleeksi rahan lisäksi myös kaikki hyvät, uudet ideat lisävarojen keräämiseksi”.

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa, Tampereella sekä Oulussa. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista.www.tamro.fi

Uusi lastensairaala 2017 tukiyhdistys ry

Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry on perustettu, jotta Suomi saisi uuden, koko valtakuntaa palvelevan, lasten erikoissairaanhoitoon keskittyneen huippuyksikön. Tukiyhdistyksen tavoitteena on kerätä 30 miljoonaa euroa hankkeen hyväksi kansalaisilta, yrityksiltä ja yhteisöiltä. Tarkoituksena on nopeuttaa sairaalan rakentamishanketta. www.uusilastensairaala2017.fi ja www.facebook.com/uusilastensairaala2017

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.