file27781215_markus

Markus Pönkä

Henkirikoksesta tuomittu Markus Pasi Pönkä (s. 1983) jätti palaamatta lomaltaan Kylmäkosken vankilaan lauantaina 12.10.2013.

Pönkän loma oli myönnetty perjantain ja lauantain väliseksi ajaksi ja loma päättyi lauantaina 12.10.2013 klo 12.30. Pönkä jäi kuitenkin palaamatta vankilaan lomalta, jonka aikana Pönkän tuli ehtojen mukaan oleskella pääkaupunkiseudulla.

Poliisin Rikosseuraamuslaitokselta saaman tiedon mukaan Pönkä on ollut aiemmin saatetuilla lomilla muutamia kertoja. Lisäksi poliisin saaman tiedon mukaan Pönkä on ollut aiemmin 2 kertaa lomalla ilman saattajaa; Pönkä on aiemmin noudattanut lomaehtoja.

Pönkä on etsintäkuulutettu pian vankilaan palaamatta jäämisen jälkeen ja hänen etsintöjään jatketaan viranomaisten toimesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.