Ruotsalainen

Toni Ruotsalainen

Kainuun poliisi tutkii henkirikosta, jossa surmansa sai vuonna 1981 syntynyt Toni Ruotsalainen. Rikoksen epäillään sattuneen lauantaina 12.10.2013 henkilön asunnolla, Kajaanin Huuhkajanvaaran kaupunginosassa.

Poliisi pyytää havaintoja Ruotsalaisen ja hänen käytössään olleen vihreän Opel Vectran NBS-601 liikkeistä kyseiseltä lauantailta sekä muista alueella liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista, jotka voisivat liittyä tapaukseen. Havaintoja kaivataan etenkin klo 16.30 – 21.00 väliseltä ajalta.

Lauantaina Ruotsalaisella oli yllään

-tumma nahkatakki

– musta huppari,

-siniset farkut ja maihinnousukengät.

Ruotsalainen on 193 cm pitkä, isokokoinen mies.

Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan numeroon 0718765706/

0718765740 tai sähköpostiosoitteeseen tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.