Hämeenlinna Valajärvi - Google Maps - Google Chrome_2013-10-14_13-43-17

Poliisi on tutkinut Hämeenlinnan (Rengon) Valajärvellä sattunutta hukkumistapausta ja pyytää kahta henkilöä ilmoittautumaan ja kertomaan mahdollisista havainnoistaan.

Valajärven länsirannalla Koivusaaren lähistöllä oli sunnuntaina 8.9.2013 illalla klo 20 aikaan vene, jossa oli mies, nainen ja koira. Veneessä ollut nainen joutui veden varaan ja hukkui. Esitutkinnassa on ilmennyt, että naisen pudotessa veteen oli veneen lähistöllä toinen vene, jossa oli nuorehko pariskunta. Poliisi uskoo, että tällä pariskunnalla olisi tutkinnan kannalta arvokkaita tietoja tapahtuneesta. Pyydämme heitä tapauksen todistajina ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon 050-5235224.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.