Osuuskauppa Keskimaan Jyväskylän Sokos-keskuksen palvelut monipuolistuvat ensi vuoden alkupuolella.

Jyväskylän Uusi Apteekki siirtyy Sokoksen alimpaan kerrokseen Asemakadun sisäänkäynnin viereen.

Jyväskylän Uusi apteekki siirtyy Torikulmasta Yliopistonkadun varrelta Sokos-keskukseen helmikuun alussa. Apteekille remontoidaan tammikuun aikana tilat Sokoksen -1-kerroksesta, jossa sijaitsevat Sokoksen kodin osasto, Mestarin Herkku, Mestarin Kukka ja Alko.

Apteekki saa käyttöönsä noin 160 neliömetrin tilan Sokoksen Asemakadun sisäänkäynnin vierestä.

– Sokoksen yhteydessä, Jyväskylän keskustan parhaalla liikepaikalla, pääsemme huomattavasti nykyistä suurempien asiakasvirtojen äärelle ja tarjoamaan paremmin kaikkia apteekkipalveluja keskustassa asioiville ja asuville. Jyväskylän lippulaivana toimivan ruokakaupan ja Alkon läheisyys auttaa asiakkaitamme keskittämään kaikki ostot yhden katon alle, apteekkari Harri Ovaskainen perustelee muuttoa.

– Kehitämme omaa tuote- ja palveluvalikoimaamme uuden paikan tarpeiden mukaisesti. Uuden myymälän suunnittelussa huomioimme Sokoksen valikoimat ja vahvuudet tuotteissamme, palveluissa ja tilankäytössä, hän jatkaa.

Apteekin tarvitsemat tilat Sokoksesta järjestyvät kodin osastoa pienentämällä.

– Helpotamme asiakkaidemme asiointia ja ostokokemusta tuomalla yhä laajemmin erilaisia palveluja luontaisen kulkureitin äärelle. Sokos-tavaratalon kodin osasto vastaa mainiosti asiakkaidemme tarpeisiin nykyistä tehokkaammallakin tilankäytöllä, Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola toteaa.

Kodin osaston käytössä olevan myymäläalan supistaminen ei Sokos-johtaja Tuula Sillanmäen mukaan tule merkittävästi vaikuttamaan tuotetarjontaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.