tekijaovella

Maanantaina 14.10. kello 21.36 Ylöjärventie 18:ssa sijaitsevassa Siwassa tapahtui ryöstö. Liikkeeseen oli mennyt mies, joka oli osoittanut myyjää aseella ja sanonut, että kyseessä on ryöstö. Myyjä antoi kassassa olleet rahat ryöstäjälle.

Rahaa oli joitakin satoja euroja. Ryöstäjä poistui tämän jälkeen liikkeestä. Paikalle tuli useita poliisipartioita tutkimaan tapahtunutta. Ryöstäjä oli noin 170-175 cm pitkä ja harteikas. Hänellä oli päällään musta takki, Bronxin löysät housut, aurinkolasit ja huivi kasvojen edessä.

tekijakaupassa

Jos tunnistat kuvissa näkyvän henkilön, soita 050 313 7391 tai laita sähköpostia osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi. Poliisi kiittää avusta!

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.