La-presidenta-electa-surcoreana-elige-a-Chung-Hong-won-como-primer-ministro

Etelä-Korean pääministeri Chung Hong-won

Etelä-Korean pääministeri Chung Hong-won tapaa pääministeri Jyrki Kataisen Helsingissä 23. lokakuuta. Pääministerien keskusteluissa ovat esillä maiden kahdenväliset suhteet sekä talousnäkymät niin Suomessa ja Koreassa kuin myös euroalueella ja maailmanlaajuisesti.

Pääministeritapaamisen yhteydessä allekirjoitetaan Etelä-Korean ja Suomen sopimus koskien yhteistyötä ydinenergian rauhanomaisessa käytössä. Pääministeri Chung tapaa Suomessa myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja eduskunnan puhemies Eero Heinäluoman.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.