43625423

Suomalainen vuonna 1983 syntynyt mies löytyi tiistaina kuolleena moottoritieltä Malagan messukeskuksen läheltä. Poliisi epäilee, että kyseessä on ollut itsemurha, mutta tutkii myös muita mahdollisuuksia.

Varakunniakonsuli Anneli Talsi Malagan konsulaatista on tietoinen tapahtuneesta, mutta ei voi kommentoida asiaa toistaiseksi kovin laajasti.
– Lähetämme tänään käytettävissä olevat tiedot ulkoministeriöön. Ministeriö on sen jälkeen yhteydessä lähiomaisiin ja vasta sitten päätetään, kuinka asiassa edetään. Toistaiseksi voin ainoastaan vahvistaa, että kyseessä on suomalainen vuonna 1983 syntynyt mies, Talsi kertoi torstaiaamuna.

Kuolleen henkilöllisyyden tunnistamiseen tarvittiin sormenjälkitunnistus. Kuollut mies ei ole konsulaatin kirjoissa, joten toistaiseksi ei tiedetä, oliko hän pysyvä asukas Aurinkorannikolla vai lomamatkalla. Kirjautuminen konsulaattiin on vapaaehtoista.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Malagassa ilmestyvä Sur -lehti.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.