IMG_0001

Kuvaoikeudet: Pohjois-Savon poliisilaitos

Hieman ennen aamukahdeksaa törmäsi vuonna 1971 syntynyt nainen Kuopiossa Tasavallankadulla toisen auton kylkeen aiheuttaen peltivaurioita ja pakeni paikalta keskustan suuntaan. Pakonsa aikana nainen aiheutti lisävaurioita toiseen autoon, jonka kuljettaja seurasi törmäilijää edelleen keskustan suuntaan. Poliisipartion saapuessa paikalle, lähti nainen ajamaan keskustassa poliisia karkuun ajaen mm. ylinopeudella päin punaisia liikennevaloja. Pako jatkui Puijonkadun – Asemakadun kautta Puistokadulle, josta nainen yritti edelleen moottoritielle. Poliisipartio esti moottoritielle ajon. Välittömästi tämän jälkeen poliisin kaventaessa ajorataa paikallistiellä, nainen ajoi poliisiauton perään aiheuttaen molempiin autoihin vaurioita. Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja. Ennen kuin nainen pääsi jatkamaan pakoaan, ehti poliisipartio estämään ajon.

Nainen puhalsi alkometriin 0 o/oo, mutta hänen käytös oli selvästi päihtynyt. Tästä syystä naisen epäillään käyttäneen muita huumaavia aineita. Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Asiaa tutkitaan mm. törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Onneksi Kuopiossa vietetään syyslomaviikkoa ja koululaiset olivat poissa aamuliikenteestä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.