eero_haapalehto

Eero Haapalehto Espoon Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Espoon Kokoomusnuoret ry valitsi sääntömääräisessä syyskokouksessaan 17. lokakuuta yhdistykselle uuden puheenjohtajan. 1.1.2014 alkaen yhdistystä luotsaa 25-vuotias valtiotieteiden ylioppilas Eero Haapalehto. Haapalehto on aiemmin johtanut Kokoomusopiskelijoiden suurinta paikallisyhdistystä Kansallisia Ylioppilaita sekä vaikuttanut Kansallisen Lastenliiton toiminnassa Espoossa ja Uudellamaalla.

”Poliittinen nuorisotoiminta on suurien haasteiden edessä koko valtakunnassa. Espoossa Kokoomusnuorilla on vankka asema, jota tulee lähteä rohkeasti vahvistamaan. Kevään eurovaaleissa Espoon Kokoomusnuoret laittaa kaiken peliin! Tapahtumatoimintaa lisätään ja monipuolistetaan. Nuorille suunnatulle poliittiselle toiminnalle on hurjasti kysyntää!”, Haapalehto linjaa. ”Yhteistyötä lisätään kaikkien sidos- ja yhteistyöverkostojen suuntaan. Tämä tulee olemaan ydintoimintaamme vuonna 2014”, Haapalehto jatkaa.

Muut hallituksen jäsenet toimikaudella 2014 ovat Ossi Galkin, Heidi Hanhela, Oona Jokinen, Joel Kaidesoja, Toni Kokkonen, Mikko Laakso, Max Mononen, Juhani Savonen sekä Kristian Teromaa.

Vuonna 2014 toiminta keskittyy eurovaaleihin, sidosryhmätoiminnan vahvistamiseen sekä mielekkäisiin tapahtumiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.