Valtion työmarkkinalaitos on tänään jättänyt valtion pääsopijajärjestöille tarjouksensa valtion virka- ja työehtosopimukseksi vuosille 2014 – 2017. Valtion pääsopijajärjestöt ovat Palkansaajajärjestö Pardia ry, Julkisten- ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö Juko ry.

Valtion työmarkkinalaitoksen tarjous perustuu työmarkkinoiden keskusjärjestöjen 30. elokuuta 2013 saavuttamaan työllisyys- ja kasvusopimusta koskevan neuvottelutulokseen. Valtion nykyisen virka- ja työehtosopimuksen voimassaolo lakkaa 31. maaliskuuta 2014.

Valtion pääsopijaosapuolet ovat asettaneet valtion neuvottelujen takarajaksi maanantain 21. lokakuuta 2013.

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt arvioivat työllisyys- ja kasvusopimuksen kattavuutta 25. lokakuuta 2013. Jos sopimus todetaan riittävän kattavaksi, syntyneet alakohtaiset neuvottelutulokset allekirjoitetaan.

neuvottelutulos-tyollisyys-ja-kasvusopimuksesta(pdf)

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.