Kuvernöörintie, Helsinki - Google Maps - Google Chrome_2013-10-19_22-41-55bbb

Laajasalontien ja Koirasaarentien risteyksessä tapahtui tänään noin kello 16.10 liikenneonnettomuus, jossa henkilö-auto törmäsi suojatiellä pyöräilleeseen 6 – vuoden ikäiseen poikaan.

Tapahtumapaikalla saatujen tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja, 23-vuotias helsinkiläinen nainen, oli ajanut Kuvernöörintietä pitkin tarkoituksenaan kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Laajasalontielle kohti Santahaminaa.

Samanaikaisesti oli vastakkaisesta suunnasta polkupyörällä risteykseen ajanut, suojatietä käyttäen, 6-vuotias poika. Tapahtumapaikalla kuultujen todistajien kertoman mukaan sekä polkupyöräilijälle että autoilijalle oli palanut samanaikaisesti vihreä liikennevalo.

Henkilöauto oli törmännyt suojatiellä polkupyöräilijään.

Polkupyöräilijä kuljetettiin sairasautolla Töölön sairaalaan ja alustavan tiedon mukaan hänellä on ainakin aivotärähdys.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumien kulkuun.

Asian esitutkinta siirtyy Helsingin poliisilaitoksen päivittäisrikostutkintaan, joka tiedottaa asiasta tarvittaessa jatkossa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.