Petonen, Kuopio - Google Maps - Google Chrome_2013-10-19_22-46-54

Kuopiossa Petosen kaupunginosassa mieshenkilöön törmäsi hieman ennen klo 16:ta henkilöauto. Mies oli ollut ylittämässä ajorataa suojatietä pitkin. Silminnäkijöiden mukaan henkilöauto oli kiihdyttänyt ajonopeuttaan ennen törmäystä. Henkilöauto oli poistunut pysähtymättä paikalta.

Mieshenkilö kuljetettiin KYS:aan jatkohoitoon. Hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Noín tunti tapahtuman jälkeen poliisi löysi tapahtumaan liittyvän  henkilöauton Petosen kaupunginosasta. Poliisi otti tapahtumaan liittyen kiinni useita päihtyneitä mieshenkilöitä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään.

Tapahtunutta tutkitaan tapon yrityksenä, liikennepakona ja törkeänä rattijuomuksena.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.