201310221320171441

Copyright © Tasavallan presidentin kanslia

Norjan kruununprinssi Haakon vierailee Suomessa 22.-23. lokakuuta 2013. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja puoliso Jenni Haukio ottivat kruununprinssin vastaan Mäntyniemessä tiistaina 22. lokakuuta. Presidenttipari isännöi tiistaina Säätytalossa päivällisen kruununprinssin kunniaksi.

Vierailun ensimmäisen päivän ohjelmassa on lisäksi Helsingin kaupungin tarjoama lounas, pääministeri Jyrki Kataisen tapaaminen sekä vierailu meriteollisuusyhtiö Aker Arcticissa.

Toisena vierailupäivänä keskiviikkona 23. lokakuuta kruununprinssi tutustuu suomalaiseen koulutukseen ja kulttuuriin: ohjelmassa on vierailukäynnit peruskouluun, Aalto-yliopistoon, Ateneumin taidemuseoon sekä Marimekkoon.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.