Palola1

Puheenjohtaja Antti Palola Kuvaaja: Eija Hiltunen

Palkansaajajärjestö Pardia muisti edustajakokouksessaan Helsingissä 22.10. ansioituneita aktiivejaan ansiomerkillä. Aiemmin kultaisen ansiomerkin on saanut seitsemän henkilöä.

Kultaisen ansiomerkin saivat Pardian puheenjohtaja Antti Palola sekä Pardian varapuheenjohtaja Kerttu Pellinen.

Antti Palola on toiminut Pardian puheenjohtajana vuodesta 2005. Hän liittyi Suomen Laivanpäällystöliiton jäseneksi vuonna 1982 ja on sen jälkeen tehnyt pitkän uran liiton toiminnassa. Hän on muun muassa toiminut Suomen Laivanpäällystöliiton varatoiminnanjohtajana vuosina 1998–2005 ja siirtynyt tästä toimesta Pardian puheenjohtajaksi.

Palola on ollut STTK-J / Pardian hallituksen jäsen vuodesta 1998 lähtien. Lisäksi hän on ollut STTK:n hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja sekä STTK:n työvaliokunnan jäsen vuodesta 2005.

Kerttu Pellinen on toiminut Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:n päätoimisena puheenjohtajana vuosina 2005–2013. Pellisen pitkä ay-ura alkoi Helsingin yliopistossa työsuojeluvaltuutettuna ja jatkui Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry:n päätoimisena pääluottamusmiehenä ja neuvottelijana. Palkansaajajärjestö Pardiassa hän on toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2005 ja varapuheenjohtajana vuodesta 2009.

Hän on ollut myös monien STTK-J:n / Pardian työryhmien puheenjohtajana ja jäsenenä. STTK:ssa Pellinen on ollut muun muassa valtuuston varajäsenenä ja varsinaisena jäsenenä sekä vuodesta 2005 lähtien STTK:n hallituksen varajäsenenä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.