299539_10150412508511062_1583808980_n

Puolustusministeri Carl Haglund

Puolustusministeri Carl Haglund osallistuu Naton puolustusministerikokouksen yhteydessä järjestettävään ISAF-kokoukseen 23.10.2013 Brysselissä. ISAF-operaatioon joukkoja luovuttavien maiden ohella kokoukseen on kutsuttu myös Afganistanin puolustusministeri, EU:n korkea edustaja ja YK:n Afganistan-erityisedustaja.

ISAF-kokouksessa käsitellään transition, eli turvallisuusvastuun siirron tilannetta, tukea Afganistanin turvallisuusjoukoille (ANSF) sekä ISAF-operaation seuraajaoperaation (Mission Resolute Support) suunnittelua. Kokouksessa on lisäksi määrä vahvistaa Naton sotilaallinen toimenpidesuunnitelma YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 1325 (naiset, rauha ja turvallisuus) toimeenpanemiseksi Naton operaatioissa. Puolustusministeri Haglund osallistuu myös Saksan isännöimään Pohjoisen komentoalueen valtioiden puolustusministeritapaamiseen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.