vx2-10-LG2

 

Kuvankaltainen Furuno 1834C Tutkaplotteri lähti ilkivallan seurauksena varkaiden matkaan.

Pv Teuvosta on hävinnyt 24.10.2013 yön aikana Furuno 1834C tutkaplotteri. Tämä on erittäin valitettavaa, koska käytännössä tämä tarkoittaa, että Teuvo ei ole toistaiseksi hälytysvalmiudessa, eikä Teuvoa enää tänä kautena saada hälytysvalmiuteen. Tutkaplotteri on merkittävä osa nopean veneen turvallista kuljettamista syksyn pimeissä ja haasteellisissa keleissä. Toivottavasti saamme asiat kuntoon ensi kauteen mennessä.

Kaikenlainen ilkivalta meripelastus- ja järvipelastusaluksia kohtaan on todella ikävää, koska miehistöt toimivat vapaaehtoisesti tarkoituksenaan auttaa pulaan joutuneita veneilijöitä omaa turvallisuutta vaarantamatta. Ilkivalta voi tarkoittaa, että hädässä olevalle ei ole tarjota nopeinta ja tarkoituksenmukaisinta alusta apuun.

Asiasta jotain tietävä voi kertoa tiedot ja vihjeet vaikka lähimmälle poliisilaitokselle.

Asiasta kertoi Loviisanseudun Meripelastajat Facebook sivuillaan: https://www.facebook.com/LoviisanseudunMeripelastajat?hc_location=stream

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.