Pro jatkaa sopimusneuvotteluja kaikkien auki olevien sopimusalojensa osalta

Ammattiliitto Pron hallitus ei vielä vahvistanut syntyneitä neuvottelutuloksia. Pro ei ole saavuttanut työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisia neuvottelutuloksia vielä muun muassa paperiteollisuuden, puusepänteollisuuden ja mekaanisen metsäteollisuuden toimihenkilöiden, Finnairin teknisten toimihenkilöiden ja lentovirkailijoiden sekä rahoitusalan työehtosopimusten osalta.

Pro jatkaa sopimusneuvotteluja kaikkien auki olevien sopimusalojensa osalta työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisten neuvottelutulosten aikaansaamiseksi.

Jos työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisia neuvottelutuloksia ei saavuteta kaikkien Ammattiliitto Pron edustamien sopimusalojen osalta, Pro ei tule hyväksymään koko sopimusta. Pro ilmoitti jo keskusjärjestösopimuksen syntymisen yhteydessä, ettei tule suostumaan työehtosopimusten tekstiheikennyksiin.

Pron hallitus on antanut liiton puheenjohtajalle Antti Rinteelle valtuudet hyväksyä tai hylätä kaikki vielä hyväksymättä olevat eri sopimusalojen neuvottelutulokset.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.