Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta teki opintomatkan Tukholmaan 23. lokakuuta. Matkalla valiokunta tutustui Ruotsin terveydenhuollon uudistukseen, siitä saatuihin kokemuksiin sekä sen kehittämissuunnitelmiin.

Valiokunta tapasi vierailullaan sosiaaliministeriön, kunta- ja maakuntakäräjien liiton sekä potilasjärjestön edustajia. Lisäksi valiokunta kävi keskusteluja terveydenhuollon uudistuksesta Ruotsin parlamentin sosiaalivaliokunnan kanssa.

Matkalle osallistuivat valiokunnan puheenjohtaja Juha Rehula (kesk.) sekä valiokunnan jäsenet Outi Alanko-Kahiluoto (vihr.), Annika Saarikko (kesk.), Lenita Toivakka (kok.), Anu Urpalainen (kok.) ja Erkki Virtanen (vas.).

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.