29.6.2013 löytyi Ruskolta metsästä noin 100 metrin päässä Kaharintiestä miesvainaja, jonka henkilöllisyys on edelleen tuntematon useisiin maihin kohdistuneista selvityksistä huolimatta. Vainaja oli ollut kuolleena metsässä jo jonkin aikaan ennen löytymistään.

Vainaja oli iältään oin 30 -40 vuotias, pituus 170 -175 cm, vankkarakenteinen, siilitukkainen ja  otsalta osittain kalju.

Vainajan vaatetus viittaa kylmään aikaan.  Päällystakki oli puseromallinen ruskeanharmaa takki, jossa villaiset resorit hihansuissa ja kauluksessa. Takin alla oli vihreä palmikkoneuleinen villapaita, minkä alla vielä muuta vaatetusta mm. hupullinen, kuviollinen ja pohjaväriltään harmaa collegetakki, missä punaista, valkoista ja mustaa väriä. Takissa oli mm. sammakon luurankokuviointia ja sen rinnassa oikealla puolella harmaat kirjaimet “ECO”. Housut olivat siniset Crocker- merkkiset farkut.
Kengät olivat mustat, kannattomat vapaa-ajankengät. Päähinettä ei ollut.

Mahdolliset havainnot kyseisiin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä pyydetään ilmoittamaan Raision poliisille numeroon 040-5196 330 tai sähköpostiosoitteeseen palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.