KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt ovat saavuttaneet työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisen neuvottelutuloksen kaikista kunta-alan virka- ja työehtosopimuksista vuosille 2014–2016. KT:n valtuuskunta käsittelee kunta-alan neuvottelutulosta tänään perjantaina 25. lokakuuta klo 14.

Neuvottelutulokset syntyivät äsken vielä avoinna olleista aloista eli kunta-alan opettajien (OVTES) ja lääkäreiden (LS) sopimuksista.

Kunnallisesta yleisestä virka- ja työehtosopimuksesta (KVTES), teknisten (TS) ja tuntipalkkaisten sopimuksista (TTES) saavutettiin neuvottelutulos torstaina 24. lokakuuta.

Kunta-alan sopimusten piirissä on 437 000 henkilöä. Neuvottelutuloksen mukaisten kunta-alan vuosien 2014–2016 virka- ja työehtosopimusten sopimuskausi alkaa 1. maaliskuuta 2014. Sopimukset ovat voimassa 31. tammikuuta 2017 saakka.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.