Varkaus,Ahlströminkatu - Google Maps - Google Chrome_2013-10-27_16-39-42

Poliisi pyytää havaintoja miehestä joka kävi naishenkilön kimppuun Varkaudessa, Päiviönsaaressa Ahlströminkadun/Evantorin alueella perjantai-lauantai välisenä yönä noin klo 03-03.30 välisenä aikana.

Naishenkilö poistui läheisestä ravitsemusliikkeestä kävellen pitkin Ahlströminkatua ja siitä edelleen Evantorille, kun hänen kimppuunsa oli käynyt vastaan kävellyt mieshenkilö. Iältään mies oli 30-35 -vuotias ja hänellä oli yllään tummat vaatteet sekä päässä mahdollisesti lippis tai takin huppu.

Mies oli kaatanut uhrin maahan mutta uhri oli saanut hänet potkaistua pois päältään jonka jälkeen mies oli juossut karkuun paikalta kohti Ahlströminkatua. Tämän jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Mahdolliset silminnäkijähavainnot tilanteesta tai tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä tapahtumapaikan läheisyydessä em. ajankohtana pyydetään ilmoittamaan Varkauden poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0718755835 virka-aikana.

Asiaa tutkitaan raiskauksen yrityksenä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.