Orioninkatu, Lappeenranta - Google Maps - Google Chrome_2013-11-13_15-29-00

Lauantaina 9.11.2013 kello 12.15 aikaan anastettiin Lappeenrannassa Sammonlahden S-marketin automaatilta rahaa nostaneelta naishenkilöltä käteistä rahaa. Naishenkilön ollessa nostamassa rahaa, oli hänen takaa tullut mieshenkilö napannut rahat automaatista. Naishenkilö sai lieviä vammoja sieppauksen yhteydessä.

Rahat siepannut mieshenkilö oli normaalivartaloinen noin 20-30-vuotias ja noin 175 cm pituinen. Miehellä oli ollut päällään ruskea, mahdollisesti ruutukuvioinen takki. Miehellä oli ollut myös huppu päässä.

Hetkeä myöhemmin tuntematon pariskunta oli kertonut naishenkilölle pysäyttäneensä tekijän ja saaneensa rahat häneltä takaisin. Pariskunta palautti koko anastetun summan takaisin naishenkilölle.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tieto kuka rahat sieppasi. Poliisi pyytää tuota ansiokkaasti toiminutta pariskuntaa ilmoittautumaan poliisille asian selvittämistä varten. Poliisi pyytää myös muita tapahtuman nähneitä henkilöitä tai tapahtumasta muuten tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä Etelä-Karjalan poliisiin.

Asiaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa Etelä-Karjalan poliisin numeroon 071-8737125 tai numeroon 071-8737000.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.