0550_001

Kymenlaakson poliisi etsii 18-vuotiasta kotkalaista Ville Syrjäkaria. Omaiset ilmoittivat katoamisesta hätäkeskukseen sunnuntaina 17.11.2013 18.37. Viimeiset havainnot Syrjäkarista on 17.11.2013 yöllä noin kello 2.15 aikoihin, jolloin hän oli ollut kaverinsa kanssa Kaarniementiellä. Syrjäkari oli ollut kaverinsa kyydissä ja hän oli poistunut autosta riidan päätteeksi, eikä hän ollut enää tullut auton kyytiin. Tämän jälkeen Syrjäkarista ei ole havaintoja.

Syrjäkaria etsittiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä helikopterin avulla. Poliisi jatkoi etsintöjä maanantaina ja tiistaina yhdessä pelastuspalvelun kanssa. Apuna etsinnöissä oli maanantaina rajavartiolaitoksen helikopteri.

Etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. Etsinnät Kaarniemen alueella toistaiseksi keskeytetään.

Syrjäkarilla oli päällä katoamishetkellä musta pusakkamallinen toppatakki, vaaleat/harmaat housut ja jalassa siniset kengät. Syrjäkari on noin 180 cm pitkä normaalivartaloinen. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset.

Poliisi kaipaa tietoja katoamiseen liittyen. Tietoja voi soittaa poliisin vihjenumeroon 071-8735448 tai ilmoitusten vastaanottoon numeroihin 071-8735440, 071-8735442 tai sähköpostiosoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.