Arto+2

Torstaina 5.12.2013 Arto Ruokonen oli lähtenyt työpaikkansa pikkujoulujuhliin ravintola Kaisaniemeen.

Varsinaisen pikkujoulujuhlan jälkeen osa pikkujoulunviettäjistä oli lähtenyt jatkoille Mannerheimintie 6 -osoitteessa sijaitsevaan Dtm Gay Bar & Night Club -yökerhoon, josta Arto Ruokonen oli työkavereiden kertoman mukaan poistunut perjantaina 6.12.2013 kello 01.00-02.00 välisenä aikana eikä hänestä tämän jälkeen ole saatu minkäänlaista havaintoa.

Arto Ruokonen on tehnyt usein ilta- yöaikaan pitkiäkin kävelylenkkejä Helsingin rantakatuja pitkin, lähinnä Hermannin, Arabian ja Sörnäisten rantateitä pitkin.

Kadotessaan Arto Ruokosella on ollut vaatetuksena valkoinen sinisin pystyraidoin varustettu kauluspaita, tummat farkut, beigenharmaa isolla Puman logolla varustettu pipo sekä todennäköisesti musta/tumma takki ja mattamustat nauhalliset kengät.

Arto Ruokonen on n. 170 cm:n pituinen ja ruumiinrakenteeltaan normaali, mutta hieman harteikas. Hänen hiuksensa ovat keskiruskeat ja erittäin lyhyeksi leikatut. Lisäksi hänellä on useita tatuointeja, mm. oikeassa olkapäässä kotka, pilviä ja enkeli, vasemmassa olkapäässä hautakivi ja kolmipäinen koiraolento, oikeassa kyynärtaipeessa numerosarja 2101200831082009 ja vasempaan käteen kirjainsarja KESL.

Kadonneesta Arto Ruokosesta ja/tai hänen mahdollisesta liikkumisestaan em. tapahtuman jälkeen jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin, puh. 071 877 5353 tai 071 877 5334.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.